Knulst; dé specialist in houten vloeren

18 november 2013
Petra
Gepost in Inspiratie

Houten vloeren sinds 1958

Een houten vloer is prachtig. Het straalt warmte en klasse uit. Bovendien geeft een houten vloer uw huis een authentieke uitstraling.

Toegegeven, het is een flinke investering. Maar laten we eerlijk zijn; het is wel met stip de meest duurzame, natuurlijke en sfeervolle investering die u kunt doen in uw huis. Want een mooie houten vloer biedt niet alleen sfeer, maar verhoogt ook nog eens de waarde van uw huis. En voor zo’n duurzame en waardevolle investering wilt u natuurlijk advies van een professional. Van iemand met ruime ervaring op het gebied van houten vloeren. Zodat u zeker weet dat u uit uw investering een optimaal rendement haalt.

Familiebedrijf

Knulst houten vloeren is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van houten vloeren. Als familiebedrijf geven wij onze kennis van generatie op generatie door. En elke generatie voegt er nieuwe inspiratie en ontwikkelingen aan toe. Zo heeft Knulst een waardevol en professioneel team opgebouwd, dat uw houten vloer het beste kent.

Inspiratie en tips

Natuurlijk willen wij onze kennis graag met u delen. Gewoon, omdat we zo enthousiast zijn. Daarom vindt u hier blogs vol boeiende inspiratie, handige tips en grappige weetjes over houten vloeren. Zodat u uw vloer blijft waarderen, en optimaal rendement uit uw investering haalt!

 

Reageer

Inspiratie Foto's

Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. Bekijk foto's van diverse vloeren in een leefomgeving.

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie
407
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie