Houten vloer in je toilet?

05 augustus 2014
Petra
Gepost in Inspiratie

Zorg dat je toilet er mooi uitziet!

Een houten vloer in de toilet, dat klinkt misschien niet zo praktisch. Maar waarom zou het niet praktisch zijn? Het kleinste kamertje van je huis mag best worden bekroond met een houten vloer...

Tegels met houtstructuur of houten vloer in toilet

Het is een optie om in je toilet tegels te leggen met een houtstructuur. Toch kan dit echt niet tippen aan een echte houten vloer. De structuur, levendigheid en warmte van hout is niet te evenaren door een ander product.

tegels met houtstructuur

Bescherming houten vloer in je toilet

Een houten vloer is prachtig in iedere ruimte van je huis, dus ook in je toilet. Prachtig om een eenheid te creëren in je huis, door je houten vloer door te leggen in je toilet. In verband met hygiëne heeft de houten vloer in de toilet wel een extra behandeling nodig. Door de vloer meerdere keren te behandelen met een lak, wordt deze beter en langdurig beschermd. Daar komt bij dat het hout door de gladde laklaag makkelijk schoon te maken is.

Zorg dat je toilet er mooi uitziet. Bijna iedereen die op visite komt, moet deze ruimte wel een keer bezoeken. Kaarsjes, leuke quotes, aparte accessoires en een heerlijk geurtje maken zelfs de toilet tot een gezellige ruimte. Het is ook weer niet zo'n grote ruimte, dus voor de kosten hoef je het niet te laten.

In elke ruimte kun je wel uit de voeten met een houten vloer. Lees ook wat tips in mijn andere blogs: "Houten vloer in keuken",  "Houten vloer in woonkamer" of "Houten vloer in de slaapkamer".

PS. Heb je wat gehad aan mijn blog? Leuk! Deel of like hem gerust;)

Reageer

Inspiratie Foto's

Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. Bekijk foto's van diverse vloeren in een leefomgeving.

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie
407
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie