Eiken houten vloer of bamboe houten vloer?

04 maart 2014
Petra
Gepost in Inspiratie

Een bamboe of een eiken vloer?

Je bent er al uit dat je een houten vloer wilt. Alleen zijn er nog zoveel verschillende soorten houten vloeren. Een van de vragen is misschien of je voor een eiken vloer of een bamboe vloer gaat. Beide prachtige houten vloeren maar welke moet je nu kiezen?

Eiken houten vloer

Een houten vloer van eiken zijn heel gangbaar en ook tegelijk de meest populaire houtsoort. Eiken houten vloeren hebben een natuurlijke uitstraling. Daarnaast zijn het zeer sterke houten vloeren en een eiken vloer is tijdloos. Ook kent een eiken houten vloer heel veel afwerkmogelijkheden waardoor deze houten vloer past bij ieder interieur.

eiken houten vloer

Bamboe vloer

Een bamboe vloer is minder populair dan een eiken houten vloer. Dit maakt wel dat je een unieke vloer hebt wanneer je kiest voor een bamboe vloer. Bamboe heeft van zichzelf een warme kleur en heeft een hele eigen uitstraling. Bamboe is een van de meest duurzame grondsoorten dus dit is de perfecte vloer voor jou, als milieu en duurzaamheid belangrijk voor je is. Ook een bamboe houten vloer kan je op verschillende manieren afwerken. Zo maak je een bamboe houten vloer helamaal zoals jij dat wilt.

Bamboe houten vloer

Wat past beter bij mij? Een eiken houten vloer of een bamboe houten vloer?

Leuk al die verschillen, maar welke houten vloer moet jij nu kiezen? Welke houten vloer past het beste bij mijn huidige interieur? Een eiken houten vloer is makkelijker te combineren dan een bamboe houten vloer. Dit komt doordat een eiken houten vloer heel naturel en basic kan zijn, alhoewel dit ook afhankelijk is van de afwerking. Bij een modern en strak interieur past een bamboe houten vloer prachtig. Zwart leer en rvs kan je goed combineren bij een bamboe houten vloer. Wel is dit ook afhankelijk van de afwerking. Laat je goed informeren door een van onze adviseurs over de beide houten vloeren. Zij helpen ook graag met het kiezen van de juiste afwerking. Beide vloeren kunnen wij tot jouw droomvloer maken.

Reageer

Inspiratie Foto's

Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. Bekijk foto's van diverse vloeren in een leefomgeving.

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie
407
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie