Welkom op onze
woonblog

Laat u ook inspireren door hout!
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier

Inspiratie
Inspirerende interieurverhalen

 • Stoere salontafels

  Salontafels vind ik zelf altijd een lastige keuze. Je wilt niet een te grote salontafel, maar het moet ook een beetje praktisch zijn.

  Gepost op 08 januari 2019 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Je woonkamer een tikkeltje verouderen..

  Want een oud huis heeft een historie, een verhaal. Ik word helemaal blij van een huis met de originele paneeldeuren, krakende vloeren en muren die niet helemaal waterpas zijn. Maar natuurlijk heeft een nieuwbouwhuis ook zeker voordelen. Maar hoe kan je nu de charme van een oud huis creëren in je nieuwbouwhuis? Ik heb met je meegedacht.

  Gepost op 05 februari 2019 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Hout voor de herfst!

  Langzaam maar zeker moeten we eraan geloven. De zon zien we steeds minder en de regen en wind neemt toe. Dat betekent dat we weer meer tijd doorbrengen in ons huis.

  Gepost op 08 oktober 2018 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Kleur bekennen

  Zelf kom ik redelijk vaak bij klanten thuis. En wat word ik er blij van als ik een prachtig gekleurd interieur zie. Of het romantische mintgroen wat nu weer helemaal hot is.

  Gepost op 28 maart 2019 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Eet smakelijk!

  Eten gaat in onze cultuur vaak samen met gezelligheid. Aan tafel wordt gelachen, gehuild, gevierd en gefeest. Het is een heerlijk moment om even rust te nemen, de dag te bespreken en gewoon even niks te hoeven. Daarnaast kan je een tafel tot een prachtig meubelstuk maken. Stoer, groot, robuust en lekker aanwezig, want dat mag met een tafel. Vroeger was een tafel puur praktisch; we moeten er met z’n allen aan kunnen eten. Nu zien we steeds meer dat de eettafel de eye-catcher is in het interieur.

  Gepost op 27 maart 2019 door Petra Knulst in #inspiratie
225