Welkom op onze
Woonblog

Laat u ook inspireren door hout!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Blog
Geïnspireerd door hout
 • Wat kost een Houten Vloer / Parketvloer?

  Een houten vloer – ook wel parket of parketvloer genoemd – is een zeer populaire keuze. Dit is niet zonder reden, want houten vloeren hebben een natuurlijke uitstraling en zijn enorm duurzaam – een goede vloer gaat minstens 50 jaar mee. Doordat er veel variatie mogelijk is wat betreft de kleuren, legpatronen en afwerkingen, zijn deze vloeren geschikt voor iedere interieurstijl. Wanneer u een houten vloer overweegt, is er één vraag die zich onvermijdelijk aandringt: ‘Wat kost dat nou, een houten vloer?’

  Gepost op 12 mei 2020 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Dit kost een houten visgraat vloer (en hier hangt de prijs vanaf)

  Al sinds jaar en dag is de houten visgraat vloer ongekend populair. Het is een type vloer dat luxe uitstraalt, maar ook warmte. Bovendien is het visgraatpatroon de ideale manier om een saaie houten vloer leven in te blazen. Wil je meer weten over de kosten van een houten visgraat vloer? Of ben je benieuwd naar de oorsprong van dit bijzondere vloertype? Misschien wil je wel weten of er alternatieven zijn het visgraatpatroon. Dat en meer ontdek je door verder te lezen

  Gepost op 14 september 2021 door Petra Knulst in #trends
 • Een houten vloer schuren: waarom, wanneer en hoe doe je dat?

  Je hebt een prachtige houten vloer in huis? Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Bovendien wil je dat de planken mooi blijven, ook als ze jaren oud zijn. Door een houten vloer te schuren kun je er langer van genieten.

  Gepost op 14 september 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Bamboe vloeren; duurzaam en stijlvol

  Bamboevloeren zijn er in veel soorten en maten. Maar wat is een bamboevloer nou precies, en welke opties zijn er? We leggen het uit..

  Gepost op 04 maart 2019 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Welke Houten Vloer kan in een Keuken?

  Tijdens het uitkiezen of ontwerpen van een keuken denkt u wellicht niet direct aan de vloer. Een gemiste kans, want de stijl van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de vloer die u daar laat leggen. Met een parketvloer in uw keuken kunt u alle kanten op, want er valt meer dan genoeg te kiezen qua houtsoort, kleur, legpatronen en afwerkmogelijkheden. Dus wilt u een landelijke, moderne of juist industriële uitstraling in uw keuken? Dan is een houten vloer of parketvloer wat u zoekt.

  Gepost op 25 mei 2020 door Petra Knulst in #woonplezier
Gratis Inspiratiemagazine Aanvragen