Hartelijk welkom in onze vloerenshowroom!

Knulst Vloeren is al vier generaties lang een ambachtelijk familiebedrijf in hoogwaardige vloeren. Wat ons uniek maakt is de grote variatie aan kwalitatieve vloersoorten gecombineerd met een uitmuntende service. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van een gedegen advies naar aanleiding van uw persoonlijke wensen en woonsituatie.

Graag tot ziens!

Team Knulst Vloeren

60 jaar vakmanschap

Door de jaren heen wisselen trends en interieurstijlen elkaar af. Onze ambachtelijke kwaliteit blijft echter onverminderd en is voortdurend in ontwikkeling. Laat u verrassen door de meest stijlvolle en kwalitatief hoogstaande mogelijkheden op gebied van houten vloeren, met zorg voor u geselecteerd en gemaakt. Dat is het familiebedrijf Knulst. Welkom!

Over Knulst Over Knulst Bekijk de showroom Bekijk de showroom

Laat je inspireren
en verrassen

OntdekkenOntdekken

Ontdek welke Parketvloer
het beste bij u past!

Een houten vloer kopen is vaak een keuze voor het leven. Een gemiddelde houten vloer gaat namelijk minstens 40 jaar mee. Bekijk onze verassende collectie ambachtelijke houten vloeren. Maatwerk vloeren, leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur en uitstraling. Van Frans eiken kasteelvloer of klassieke visgraatvloer met band en bies tot exotische bamboe- of teakvloer.
U vindt het allemaal bij het familiebedrijf Knulst Vloeren.

OPEN DE KEUZEHULP OPEN DE KEUZEHULP

9

“Echte aanrader!”

Wij hebben bij het familiebedrijf Knulst Vloeren te Nunspeet een Europees Eiken houten vloer gekocht. We kwamen eigenlijk voor een ander soort vloer, maar na goed geïnformeerd te zijn hebben wij de juiste keus kunnen maken. Vriendelijke services en in verband met bepaalde lichtinval in je huis is het geen probleem om voorbeelden mee te krijgen. Geen enkele vraag is teveel en ze denken graag met je mee om tot een juiste oplossing te komen. Tot op heden zijn wij super blij met onze keus. Knulst is een vertrouwelijk bedrijf en een echte aanrader!

J. van den Hoorn, Putten

9

“Alles klopt!”

We waren lange tijd op zoek naar een complete nieuwe inrichting van ons nieuwe appartement. Via een brochure kwamen we in contact met Petra Knulst. Zij kwam met een compleet plaatje over de inrichting. Helemaal naar onze wens. Dit verder uitgewerkt met de zeer enthousiaste mensen van Knulst. Alles klopt! Altijd zeer goed contact over leveringen en de te gebruiken materialen. Heel veel kwaliteit!

P. Reijnen, Ede

9,6

“Wat een vakmensen!”

Wij hebben een aantal vloeren en gordijnen bij Knulst gekocht. Naast de ruime keuze en zeer goed advies, ontzorgt Knulst ook, ondanks de drukte toch schuiven met de planning en ook de verantwoording nemen om de deadline na te komen. De vloeren liggen er keurig in, wat een vakmensen heeft Knulst in dienst! De mannen die de vloeren kwamen leggen werkte uiterst netjes en correct! Als je op zoek bent naar kwaliteit, betrouwbaarheid en correctheid dan is er maar 1 adres: Knulst vloeren.

J. Frens, Nunspeet

9,4

“Zeer netjes gelegd!”

Een eiken houten vloer gekocht en laten leggen door Knulst. Goed advies bij aanschaf en zeer netjes gelegd.

J. Boesmans, Hierden

Gratis Inspiratiemagazine Aanvragen